Badkamermeubelen en accessoires verhogen het dagelijkse gebruikscomfort en vormen dΓ© finishing touch van jouw badkamer. Bij Sani2All vind je een uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen en accessoires in diverse afmetingen, soorten en materialen met maar liefst 2 jaar garantie en op sommige producten geven wij zelfs 5 jaar garantie. Voor elke badkamer kun je bij ons een geschikt badkamermeubel vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamerkast, een waskom of een stijlvolle spiegel; bij Sani2All vind je voor elke badkamer een passende oplossing. Bij ons kun je terecht voor verschillende formaten en kleuren badkamermeubels passend bij jou wensen en budget.

Heeft U interesse in meerdere producten of combinaties van badkamermeubels met spiegels, kolomkasten etc? Stuur ons dan even een e-mail (info@sani2all.nl) dan kunnen we wellicht nog een korting toepassen.

Wil je een bezoekje brengen aan onze showroom? Maak dan telefonisch een afspraak. Tel: 085 902 2099

In de gemeentes Leudal, Roermond & Weert is gratis verzending (dit geldt alleen voor grotere bestellingen). Stuur ook daarvoor even een e-mail.