Badkamermeubelen en accessoires verhogen het dagelijkse gebruikscomfort en vormen dé finishing touch van jouw badkamer. Bij Sani2All vind je een uitgebreid assortiment aan badkamermeubelen en accessoires in diverse afmetingen, soorten en materialen met maar liefst 2 jaar garantie en op sommige producten geven wij zelfs 5 jaar garantie. Voor elke badkamer kun je bij ons een geschikt badkamermeubel vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamerkast, een waskom of een stijlvolle spiegel; bij Sani2All vind je voor elke badkamer een passende oplossing. Bij ons kun je terecht voor verschillende formaten en kleuren badkamermeubels passend bij jou wensen en budget.

Heeft U interesse in meerdere producten of combinaties van badkamermeubels met spiegels, kolomkasten etc? Stuur ons dan even een e-mail (info@sani2all.nl) dan kunnen we wellicht nog een korting toepassen.

Wil je een bezoekje brengen aan onze showroom? Maak dan telefonisch een afspraak. Tel: 085 902 2099

In de gemeentes Leudal, Roermond & Weert is gratis verzending (dit geldt alleen voor grotere bestellingen). Stuur ook daarvoor even een e-mail.